Bättre sent än aldrig

Ibland måste man bara inse sina begränsningar, man kan inte hinna med alla måsten och borden man har. Ibland får man stryka saker från listan fast dom inte är klara eller kanske ens påbörjade. Livet pågår hela tiden och det gäller att fånga dagen och stunden.

Idag är det måndag och helgen gick precis sådär fort som den alltid brukar. Det var fredag och sedan plötsligt måndag. Jag förstår inte vart tiden tar vägen, eller vad jag gör med tiden ibland. Skulle ju hinna med så mycket denna helg men då vädret inte var på vår sida i lördags så blev ingenting gjort.

Amanda spelade Lundaspelen Summer, handboll på gräs, i lördags. Men denna cup avslutades i förtid pga åska och stora skyfall. Vi hade i alla fall tur och hann spela alla matcher utom den sista som avslutades efter första halvlek. Efter detta fick vi åka hem och krypa ner under filten, äta pizza och slöa framför TV:n.

Igår däremot sken solen och då fick jag äntligen planterat mina sommar blommor. Märktes dock att jag var ute i sista sekund för den lokala blomsterhandeln hade nästan slut på bl.a. penséer. Hittade lite färgglatt och fick planterat trots allt.

Men så många mer måsten och borden jag har på min lista, som aldrig blir av. Hur ska man egentligen hinna med allt när man också har en familj man vill umgås med och bara vara med?!? Man kanske skulle börja ställa mindre krav på sig själv.
Skulle jag just nu få önska mig något från en ande i flaskan så skulle det vara mer fritid!Gillar

Kommentarer

Sandra
Sandra,
Jag brukar säga till maken att han istället för måste och borde ska säga jag skulle vilja. Sen gäller det att skriva ner och sen kolla vad som är viktigast, minst viktigast och om det är något man helt kan plocka bort Låter mysigt ändå att gosa ner sig under filt ❤
www.sandifighter.se
Fnulan
Fnulan,
Jaaaa mer fritid åt mammorna så att vi kan umgås lite! Så fint du gjort. Lust att fixa hos mig med 😉)))
www.fnulan.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229