Orkeslös och längtar efter ledighet

När man känner att energin bara rinner ur en och man blir tröttare och tröttare för varje dag som går. Just så känner jag just nu. För varje morgon som kommer så blir det tyngre och tyngre att kliva upp ur sängen. Jag tror detta är ett rop på semester och ledighet.

Solen som kom här om helgen och värmen som kom med den var ljuvligt. Sena kvällar ute och en massa bad och lek för barnen. Det gav mersmak och just nu är det inte speciellt motiverande med tidiga kvällar och mornar. Inte för någon hemma känns det som.

Det enda jag vill just nu är att få vakna utan väckarklocka, sitta ute på trädäcket och dricka min morgonkaffe, göra utflykter med familjen och grilla om kvällarna.

Kämpa på, snart är det semester!Gillar

Kommentarer

Sandifighter,
Fast jag är ledig typ jämt så känns det inte som om jag sett sol på länge, bara en massa tråkigt regn. Sista perioden innan semester brukar vara riktigt segt, som om hjärnan kopplat av helt
www.sandifighter.se
Amanda,
Jag börjar också känna av att lite semester skulle vara skönt. Börjar bli svårt att kliva upp här med. På fredag är sista dagen sen har jag lite semester. jag längtar jag med 😊
None