Mina bästa tips inför sommarens läsning

Snart stundar den mycket efterlängtade semestern och då hoppas vi självfallet på många lata dagar i solen. Övriga delen av året föredrar jag ljudböcker och då lyssnar jag oftast i bilen till och från jobbet, men just på sommaren är det något speciellt med pocketböcker. Jag tänkte därför att jag skulle tipsa er om några av mina favoriter som kanske kan locka er till mer läsning. För att komma till mer info om respektive bok klicka på bilderna så blir ni länkade.

Livet efter dig - Jojo Moyes
Boken som blivit en riktig klassiker och jag misstänker att många av er redan har läst den eller kanske till och med sett filmen. Men ni som inte har gjort det tycker jag verkligen ska göra de. I alla fall antingen boken eller filmen. Något ni sent kommer ångra.


Ett hundra mil - Jojo Moyes
En av de böcker som gripit mig mest under de senaste åren. Jag minns den i detalj och skulle till och med kunna läsa den igen.
En romantisk, sorglig och rolig bok. Som att få allt i ett.


Störst av allt - Malin Persson Giolito
En mycket gripande bok! Även denna har gjorts till film och ett måste i sommar.
En filmatisering som jag tycker att dom lyckats väldigt bra med, men läs boken först.

En helt vanlig familj - Mattias Edvardsson
En bok som jag faktiskt inte läst än men tänkte ge mig på i sommar. Jag gillar kategorin thriller och tror att denna kan vara bra.
Kan recensera den längre fram när jag avslutat den.
Trevlig sommar och bra läsning!
Gillar

Kommentarer

carro,
Så härligt att du kommer med lite bok tips till oss andra.Jag själv älskar att läsa böcker framför ljudböckerna.Störst av allt har jag faktiskt sätt på film och den är riktigtbra
cuevas.blogg.se
Jennifer,
Störst av allt har jag inte läst, men jag såg serien på Netflix. Är inte mycket för böcker nu längre..
missjennifer.se