Dagen D, början på något nytt

Idag är början på något nytt!

Jag har aldrig haft problem med att reglera min vikt och jag skulle väl heller inte vilja säga att vikten är något problem hos mig egentligen. Problemet som blivit efter att Theo föddes 2017 är att träningen har avtagit men matintaget varit samma som innan. Ja det säger sig ju självt att det inte fungerar i längden och att det kommer resultera i extra kärlekskilon.

Så idag är dagen D då jag tar tag i detta igen och denna gången gör jag det med min underbara vän och kollega så att vi kan peppa varandra, denna gången ska jag nå ända fram i mål.

Målet är att börja träna igen och få en hälsosammare livsstil, inte att tappa en massa i vikt. Allt jag vill är att vara pigg och må bra!

Ovan är ett exempel på min frukost.

Danskt rågbröd, rökt kalkon, lite gurka, kokt ägg och en mango smoothie. Gott, mättande och nyttigt.

Under lunchen tog jag mig en promenad, i hopp om att min ljuva förkylning skulle dämpa sig av lite frisk luft. Tyvärr blev det inte bättre och jag har legat i sängen för att kurera mig. Ljuva vår.

Några vårtecken fick jag se i alla fall och promenaden i sig var skön.

Gillar

Kommentarer

Lillan Kind,
Lycka till med din hälsosatsning! Frukosten såg riktigt god ut, och jag älskar mangosmothie! Så vackra bilder från din promenad! Vårtecken kan jag inte få nog av.
Hoppas din förkylning ger med sig snart.
varapavag.se
sofiefriden
sofiefriden,
Det är bättre mål än viktnedgång, lycka till 👌😊
nouw.com/sofiefriden